Annons
Annons


Veckans 6 bästa inredningsnyheter


 1. Dröm-samarbete

Matta från Kasthalls tidigare kollektion Bloom Icon.

Mattföretaget Kasthall lanserar ett nytt spännande designsamarbete med den hyllade brittiska formgivaren Ilse Crawford, som i Sverige bland annat står bakom Ikea-kollektionen Sinnerlig, interiören i Bukowskis nyomvandlade lokaler och hotellet Ett Hem i Stockholm – läs mer här. 

2. My Residence är snart här!

Annons

Nya numret av My Residence, vårt populära internationella bookazine, finns äntligen i butik i slutet av veckan!  Här har vi samlat de vackraste hemmen vi visat under det gångna året, samt några helt nya hem fotograferade särskilt för My Residence.

3. Hemma hos Michelle

I veckans Min stil möter vi Residence redaktör Michelle Meadows som blandar modern minimalism med kitsch och arvegods, läs om hennes inredningsfavoriter här.

4. Fronter till Ikea-möbler

Ikea-hackföretaget Prettypegs har gjort sig kända för sina designade ben anpassade till Ikeas möbler – nu utökar de sitt sortiment med en ny kollektionen fronter i vårens ljusa toner, se alla bilder här. 

5. Hårda klappar

Sugen på att pryda väggarna med konst? För Residence delar Henrik Kanekrans, grundare av digitala konstplattformen Artworks, med sig av sina bästa tips på konstverk från nästa generation duktiga, unga konstnärer – med priser från 900 – 16 000 kronor – ta del av tipsen här.

6. Måns nya hem

Måns Zelmerlöw byter kapitel i livet – med hjälp av inredaren Hanna Wessman. Det som började med en köksrenovering slutade med att hela tak-våningen gjordes om, läs mer här.
Annons


Laddar