Annons
Annons


Veckans 6 bästa inredningsnyheter


1. Hope-grundarens nya varumärke

Hope-grundaren Ann Ringstrand lanserar nytt varumärke och webbshop under eget namn med eau de parfum, doftoljor, unik keramik, utvalda plagg och smycken – se hela kollektionen här.

2. Jul på Artilleriet

Annons

Inredningsfantasternas favoritbutik Artilleriet har släppt julens nyheter och det är svårt att låta bli att inspireras, se mer här.

3. Min stil

I veckans inredningsstil möter vi modechefen Daniel Lindström som bor i ett radhus på ett tak, får inte nog av böcker och fascineras av tidlös skandinavisk design, läs mer här.

4. Bästa doftlanseringarna just nu

Vintern och mörkret är på ingång och nu vill vi njuta av ett ombonat och väldoftande hem. Vi har valt ut fem doftlanseringar vi tycker extra mycket om just nu – läs här.

5. Spektakulärt hem

Prisbelönta Note Design Studio har konverterat ett gammalt modekontor till ett unikt hem i ljusa pastellfärger på Grev Turegatan i Stockholm – som nu är till salu. I projektet, som går under namnet Hidden tints, har man framhävt de praktfulla sekelskiftesdetaljerna: bröstpaneler, stuckaturer och vackra fönster genom att måla dem olika färgtoner, se fler bilder här.

6. Nyproduktion på Gärdet

Fastighetsutvecklingsbolaget Aros Bostad har tagit fram 130 nya lägenheter på Gärdet tillsammans med arkitekterna Semrén & Månsson. I stylingen av projektets showroom har man anlitat designern och inredningsstylisten Annaleena Leino, som har skapat en ljus miljö som andas skandinavisk och tidlös elegans, läs mer här. 
Annons


Laddar