Annons
Annons


Veckans 5 bästa nyheter


1. At Six och Hobos tillfälliga takbar

Under sju helger öppnar hotellen At Six och Hobo en försmak av Urban Escapes nya taklandskap som ska stå klart 2018. I pop up-versionen som går under namnet Tjugodagar finns en ny restaurang-, bar- och kulturupplevelse med 360-grader panoramautsikt mitt i city.

Annons

Mellan 18 augusti och 30 september kan man ta del av inspirerande events – allt från livespelningar till internationella dj-bokningar, matupplevelser från hela världen och utomhusbio. Läs mer här.

2. Fogias tolkning av skandinavisk design

Stylisterna Jannicke Kråkvik och Alessandro D’Orazio är specialister på att utveckla kreativa idéer och koncept i spännande miljöer. I höstens samarbete med Fogia har de stylat ett fantastiskt hus av betong, trä och glas i Köpenhamn med inredning från möbeljätten. Läs mer här.

3. Egenritat hus på Ekerö

Residence har besökt inredningsdesignern och stylisten Annaleena Leinos stilsäkra hus Ekerö. Hennes förkärlek för harmoniska färgskalor och öga för konstnärliga stilleben inspirerar många. Läs hela reportaget här.

4. Svenssons i Lammhult 2.0

Den 7 september invigs Svenssons nya butik i Sickla-området i Stockholm. Studio Svenssons – en inredningstjänst med professionella inredare – kommer även att husera i de nya lokalerna. Läs mer här.

5. Nya sängkläder

Allt fler svenska sängklädesföretag har äntrat branschen. Bland nytillskotten hittar vi bland annat Midnatt, Noy Road och Tekla. Här har vi listat 5 stilrena varumärken som lanserat nya höstkollektioner att inspireras av.
Annons


Laddar