Annons
Annons


Veckans 6 bästa nyheter


1. Hemma hos Hanna Nova

Chefredaktör Hanna Nova har låtit stylisten Thomas Lingsell möblera om för att ge hemmet nytt liv, och resultatet blev väldigt fint! Läs hela reportaget och se resten av hemmet här.

2. Helsingfors snyggaste bar

Annons

Helsingfors har fått en ny retro-bar: Jackie, vars inredning inspirerats av italiensk 70-talsmusik. Se fler bilder här.

3. Hemnet för konst

Artworks har samlat konstutställningar som har varit, pågår eller är är på gång  i en och samma app och webbplats som kan specificeras till användarens närområde med hjälp av GPS-teknik.

Användaren ser vilka verk som är till salu och den som blir riktigt köpsugen kan till och med reservera verk direkt genom Artworks. Smart! Läs intervjun med grundaren Henrik Kanekrans här.

 4. Fynda på auktion och loppis

Keramik, Stig Lindberg.

Juli månad är den stora månaden för loppisar och auktioner. Därför har Residence-bloggaren och värderaren David Brolin sammanställt sina bästa loppis-tips, och på fredag kan ni även ta del av hur man ska fynda när man går på auktion. Läs guiden här. 

5. Livet på Österlen

Designfantasterna Micha van Dinther och Magnus Wittbjer valde livet på Västerlenslätten framför ett boende i stan. Kika in i deras gråstenshus från 1842 i Hunnestad i Skåne här.

6. Semesterhäng

Semestertider är äntligen här och på senare tid har Grekland seglat upp och blivit en populär destination.

Min kollega Ulrika Randel drar snart iväg på en öluff i den grekiska övärlden och har på bloggen tipsat om beach cluben Scorpios på Mykonos – rustikt och magiskt fint!
Annons


Laddar