Annons
Annons


Veckans 4 bästa nyheter


1. Unckels helg

Min grymma kollega Emma Unckel, är beautyredaktör på Elle och har under det senaste halvåret dokumenterat renoveringen av sitt arkitektritade tegelhus i Djursholm på Instagram-kontot @unckelhouse. Det är alltid lika kul att få följa omvandlingen av ett hem på nära håll och här har hon tillsammans med sin man, verkligen arbetat med att polera fram alla coola originaldetaljer som fanns kvar sedan byggåret 1968.

Annons

I fredags delade hon med sig av sina helgplaner för Residence: Läs om hennes nyfunna kärlek till högtryckstvätten och receptet till hennes ultimata signaturdrink, perfekt för alla kommande sommarkvällar!

2. Snyggaste tidningsstället

Jag har länge letat efter ett stilrent tidningsställ utan att lyckas. För simpel, för liten, för konstig färg – you name it!

Men nu har min bloggkollega och vän Madeleine Asplund Klingstedt tillsammans med snickaren Erik Asplund (nej, de är inte släkt) – tagit fram en kollektion riktigt snygga tidningsställ men också vikväggar, sidobord och lampetter som kan lyfta vilket rum som helst. Dessutom passar möblerna lite varstans tack vare sin nätta konstruktion. Spana in hela kollektionen och läs intervjun med Madde här.

3. Ljusa upp ett vintermörkt hem

Vår innebär nystart och då blir man alltid sugen på att förnya hemmet! Duktiga stylisten och designern Annaleena Karlsson är en mästare på att inreda hem med några få, väl utvalda inredningsdetaljer som fångar säsongens trender. Hennes egendesignade bord i lättbetong är ju för snyggt och bidrar dessutom till en utomhuskänsla. Läs om hennes bästa stylingtips inför årets ljusa säsong.

4. Inspo-injektion

Välkurerat innehåll från inredningsvärlden och inspirerande människor är den bästa förströelsen under gråa söndagar. Därför har inredningsstylisterna och Residence-bloggarna Elin Kickén och Evalotta Sundling samlat några några av sina favoritbloggar värda att lägga på minnet. Stylisten Anna Mårselius är min personliga favorit. För fler spana in här!
Annons


Laddar